Camponotus cinctellus

 29,10 31,95

Wissen
Bekijk winkelwagen
Voorraad melding Vul een geldig E-mailadres in om bericht te krijgen wanneer dit product weer op voorraad is.

Beschrijving

Mieren van Camponotus cinctellus komen van nature voor in het oosten van Afrika. Dit is één van de vele opmerkelijke mieren van de Camponotus genus. Deze mieren hebben lange poten, zijn erg snel en hebben een prachtige metallische glans op hun gasters. Deze mieren zijn makkelijk te houden en zelfs het stichten van een kolonie is makkelijker in vergelijking met andere soorten.

Basis informatie

Distributie: Afrika
Habitat: Bossen
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: ca. 14mm – 16mm
Grootte werksters: ca. 6mm – 14mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 60%
Temperatuur: 24 – 28 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met broed, 1Q met 1 – 5 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus cinctellus” te beoordelen