Camponotus fedtschenkoi

27.60

Wissen

Beschrijving

Mieren van Camponotus fedtschenkoi komen van nature voor in landen als Mongolia en China. Het is een prachtige miersoort die bekend staan om hun geel-gouden kleuren met hier en daar wat licht bruine tinten. De mieren zijn relatief makkelijk te houden indien je een warmte bron hebt (warmte mat of kabel).

Basis informatie

Distributie: Kazakhstan, Mongolia, Uzbekistan, Turkmenistan, China
Habitat: woestijn-achtige gebieden
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: 15mm – 16mm
Grootte werksters: 6mm – 18mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 24 – 28 graden
Winterrust: Nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met 1 – 5 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus fedtschenkoi” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »