Beschrijving

Mieren van Camponotus fellah komen van nature voor in het noorden van Afrika. Deze mieren zijn vrij groot en produceren majors die net zo groot of soms wel groter zijn dan de gyne. Het zijn mooie, donkere mieren met lichtbruine tinten en een kolonie kan al gauw meer dan 10.000 werksters hebben.

Basis informatie

Distributie: Afrika
Habitat: Zandgebieden
Type kolonie: monogyne – heel soms oligogyne
Grootte gyne: ca. 17mm – 19mm
Grootte werksters: ca. 8mm – 18mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 60%
Temperatuur: 21 – 25 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met 1 – 5 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus fellah” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »