Beschrijving

Mieren van Camponotus parius komen van nature voor in zuidoost Azië. Deze mieren zijn vrij gewild vanwege hun uiterlijk. De mieren lijken af en toe net fluweel en hebben een goud/zilver kleurige glans. Ze zijn erg actief gedurende de dag; werksters zijn voortdurend opzoek naar voedsel.

Basis informatie

Distributie: Zuidoost Azië
Habitat: Tropische regenwoud
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: ca. 14mm
Grootte werksters: ca. 5mm – 10mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 24 – 28 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met 1 – 10 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus parius” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »