Camponotus singularis

39.80

Wissen
Voorraad melding Vul een geldig E-mailadres in om bericht te krijgen wanneer dit product weer op voorraad is.

Beschrijving

Mieren van Camponotus singularis komen van nature voor in zuidoost Azië. Dit misschien wel de populairste miersoort van de Camponotus genus. De gyne is een reus van een mier en naarmate de kolonie groeit, wat best snel gaat voor een Camponotus soort, zul je ook werksters tegenkomen die vaak net zo groot zijn als de gyne, en dan te bedenken dat de gyne zo’n 20mm is. Door hun dieprode koppen en goud-kleurige gasters vallen deze mieren echt op.

Basis informatie

Distributie: zuidoost Azië
Habitat: Tropische regenwoud
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: ca. 18mm – 20mm
Grootte werksters: ca. 11mm – 19mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 24 – 28 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met 1 – 5 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus singularis” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »
Voorraad melding Vul een geldig E-mailadres in om bericht te krijgen wanneer dit product weer op voorraad is.